- S A H A B A T -

Isnin, 2 Mei 2011

Fotosintesis | Proses Osama






                                             Gambar dari blog Tuan Cina Islam

Salam. Benar kah Osama Bin Laden terbunuh atas serangan tentera Amerika ke atas kawasan persembunyian beliau di Pakistan pagi tadi?

Apa pendapat kalian tentang khabar ini. Apa jiwa kau sedang rasa? Proses apa? Riang atau Resah atau pun Rosak. Sila Klik di Jiwa Komen dibawah. Menyampah !!!

14 ulasan:

Bella Bell berkata...

saya pon keliru la..ada yang cakap betol ada yang cakap tak betol..tpi majoriti kata tak betol..hehehe!!~

Piah Becok berkata...

rase cam dusta je.... gamba mayat tu pun semacam je... cam dibuat-buat





terbaru: KONDOM ITU BUKAN UNTUK DIMAKAN

Mehmed - berkata...

kalau betul inalillah..berita mati dia pun dah banyak kali kan..kelakar gak kadang ahaks...

BoY berkata...

ermmmmm...nak percaya ker x?

アヌム ちゃん~~ berkata...

Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

awEEN berkata...

orang barat ni memang propa je lebih..dah la dorang yang punye plan rosakkan negara sendiri..lepas tu tuduh orang islam..lepas tu bunuh lagi pulak tu..haih~~

esempoi berkata...

betul tu, propa je lebih
takleh caya sangat

sumaiyah_nda berkata...

:)..masih tak percaya...gambar yg di paparkan tu...tak sama...superimpose..tadi tgk berita..ade 3 gabungan gambar...:)...akak folo sini...n tambah blog ni dalam bloglist akak...kalau sidi..lakukan yg sama yer...:)...Assalamualaikum...

Mehmed - berkata...

アヌム ちゃん~~ nanti aku tengok eh ahaks..

boy : ikut la hati masing2

aween : propa itu amerika

sempoi : jangan percaya ahaks..

puan sumaiyah : wsalam..nanti aku jalan2 sane eh kak.. terima kasih daun keladi ahakss..

pemuzik jalanan berkata...

Nyampah.
Sumpah nyampah.

*geleng geleng kepala

ghost writer berkata...

siyes!

aku tak rasa apa-apa.

kalau dia masih hidup,bagus!

kalau dia dah mati,Alhamdulillah!

Bella Bell berkata...

awak2.mana ada buah hati baru la..hehe..

saya nak exam dah x lama lagi..mungkin jarang nk buka blog..huwaa..sedih2..doakan saya ea ^__^V

cik sakdi berkata...

mane2 pon boleh bro! hehe

Mehmed - berkata...

tak apa. kita punya pilihan kan?
cik sakdi terima kasih ikut aku he heh..